Lee Child - Csak egy lövés
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636434922
344 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2800 Ft
Csak egy lövés
Lee Child bestsellereinek legizgalmasabb hőse lép át a regényből a filmvászonra: Jack Reacher, az egykori katonai nyomozó.
Amikor egy fegyveres öt embert öl meg hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a férfi csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: ,,Kerítsék elő Jack Reachert!"
Mi köze lehet főhősünknek a kegyetlen öldökléshez? Sötét, egészen magas körökbe vezető titkok tárulnak fel: politikai színjáték, korrupció, piti bűnözők és hétpróbás maffiózók, árulás, csalás, gyilkosságok. Reacher ezúttal nem egyedül küzd: három fiatal nő is segíti, hogy bevégezze küldetését, elkapja a rejtélyes ,,bábjátékost", és megint nekivághasson az országútnak...

Az olvasó egy rendhagyó hajsza részese lesz: Jack Reacher az igazság felderítése közben váratlan ellenféllel kerül szembe, olyannal, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

A Reacher-sorozat köteteinek megfilmesítésével egy időben kiadónknál újra napvilágot látnak Lee Child hősének lebilincselő történetei.
Lee Child, eredeti nevén Jim Grant Coventryben született 1954. október 29-én. Angol író, de New York államban él feleségével. Első regénye az Elvarázsolt dollárok (Killing Floor) megnyerte az Anthony Award Legjobb első regény díját. Lee Child minden regénye egy egykori amerikai katonai rendész, Jack Reacher kalandjait követi nyomon az Egyesült Államokban.
Fordította: Tóth Bálint Péter
A szerelem istene végre méltó ellenfelére talált? Pszükhé, a mükénéi királylány születésekor vészterhes jóslatot kap: majdan legyőzi azt a rémet, amelytől még az istenek is tartanak....
Fordította: Pejkov Boján
Izgalmas, üde és észvesztően humoros elsőkrimis bemutatkozás egy csapat detektívvé avanzsáló kismamáról. Alice és a párja, Joe számára az álmos kis falu, Penton ideális helynek tűnik...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ