Juliette Fay - Édes otthon
Megjelenés ideje: 2015
ISBN: 9789636438043
257 oldal
Méret: 25 x 190
Ára: 3490 Ft
E-könyvben is
Édes otthon
Fordította: Kőműves Erika
Sean Doran közel húsz éve dolgozik ápolóként a harmadik világ háborúk és természeti katasztrófák sújtotta országaiban. Egy súlyos örökség, a béklyók előli menekülés újabb és újabb helyszínekre űzi-hajtja. Szentül hiszi, hogy őt a Jóisten is erre a munkára teremtette. Egészen addig, míg egy nap rá nem jön, hogy teljesen kiégett, és képtelen lenne még egy napot a szörnyű körülmények közepette tölteni.
Hazatér hát a massachusettsi Belhambe, hogy rövid időre megpihenjen. Az otthonában nemcsak nagynénje, unokaöccse és húga vár rá, hanem a családi kötelékek megannyi nyűge is. Meg egy négylábú veszedelem... A korábban önös érdekei szerint élő Sean előtt egy új világ kapuja tárul fel. Szerettei, hűséges barátai, egy váratlan szerelem és egy múltból felbukkanó alak arra késztetik őt, hogy átgondolja mindazt, amit az idáig a családjáról, önmagáról és életcéljáról gondolt. Talán a sors ezúttal az útra kelés helyett mást szán neki?

Juliette Fay (Karjaidban) regényében egy megindító, szívet melengető és sokszor megmosolyogtató utazásra hív mindnyájunkat, hogy Sean nyomába szegődve megtapasztalhassuk az édes otthonig vezető rögös, ámde élményekkel teli utat, a szeretet és a szerelem mindent legyőző erejét.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ