Andrea Schacht - Hozomány
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636433666
384 oldal
Méret: 38 x 197
Ára: 3600 Ft
Hozomány
Fordította: Zoltán Eszter
Alyss van Doorne anyagi szempontból függetlenedni kíván mihaszna, adósságokat halmozó férjétől, és vissza akarja szerezni a hozománya felett való rendelkezési jogot. Bár városszerte köztiszteletnek örvend, férje, még elutazása előtt, bosszúból eladja az udvarházukhoz tartozó szőlőt, amely fiuk halála után az egyetlen boldogságot jelentette az asszonynak. Ráadásul Alyss helyzetét súlyosbítja, hogy elrabolnak a házából egy gondjaira bízott gyermeket s vele együtt hozományának legértékesebb és legszebb darabját, menyasszonyi koronáját.
Megindul a hajsza a gonosztevők után. A nyomozásban testvére mellett a gáláns és titokzatos John of Lynne siet az asszony segítségére, aki az események során nemcsak a bűntettről, de saját titkairól is kénytelen lerántani a leplet. Mindeközben Alyss testvére, Mariann az éj leple alatt a város hóhérjának segédkezik különös útjain, hátborzongató kalandokba keveredve.
Megkerül-e a gyermek és a korona? Ki állhat a gaztettek hátterében? Beteljesül-e végre az Alyss és John között vibráló elfojtott szenvedély?
Ezekre a kérdésekre ad választ Andrea Schacht A kölni rejtély folytatásában. Az izgalmas detektívtörténet hátterét ezúttal is a történeti hűséggel megrajzolt középkori Köln szolgáltatja, nyüzsgő piacával, zsúfolt kikötőjével, sötét és szűk sikátoraival, ahol egyaránt megfordulnak kalózok, örömlányok, kereskedők, jogászok és apácák.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ