Michael Robotham - Igazi fájdalom
Megjelenés ideje: 2011
ISBN: 9789636433130
- oldal
Méret: 137 x 197
Ára: 2990 Ft
Igazi fájdalom
Fordította: Szieberth Ádám
A nyugalmazott rendőrt, Ray Hegartyt holtan találják tinédzser lánya, Sienna szobájában. A lányra, aki véresen, sokkos állapotban bújt el a közeli folyó partján, legjobb barátnőjének édesapja, Joe O\'Loughlin pszichológus professzor bukkan rá. Bár a rendőrség fő gyanúsítottja Sienna, O\'Loughlin figyelme a lányok iskolájának drámatanára, Gordon Ellis felé fordul. A köztiszteletben álló tanárért rajonganak diákjai, de a professzor lassacskán rájön, hogy a férfi álarc mögött éli mindennapjait, becsapja a gyerekeket és a szülőket egyaránt.
Ugyanezekben a napokban a Bristoli Királyi Bíróságon egy neonáci indulatokkal fűtött bűncselekmény tárgyalása zajlik. A három férfit, két piti bűnözőt és a Brit Nemzeti Párt képviselőjelöltjét azzal vádolják, hogy megölték egy Ukrajnából bevándorolt család öt tagját.
A két ügy szálai egymáshoz vezetnek, s a saját szakállára nyomozó professzor személyes érintettsége elmélyül, miután az ő és a családja élete is veszélybe kerül.
Michael Robotham főhőse ismét O\'Loughlin professzor (Zuhanás a semmibe), akinek Ruiz, az Éjjeli kompjáratban már megismert, és immár nyugalomba vonult felügyelője siet segítségére. Ketten olyan feszes iramot diktálnak, hogy az üldözött és az őt üldöző rendőrség alig tudnak lépést tartani velük, nemkülönben az izgalmakra és a humoros cselekményvezetésre váró olvasó, aki ezúttal sem fog csalódni.
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ