Karen Hawkins - Kincsvadászok
Megjelenés ideje: 2014
ISBN: 9789636436551
320 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2990 Ft
E-könyvben is
Kincsvadászok
Fordította: Bánki Vera
Mary Hurst leghőbb vágya, hogy bejárja a világot, ám idős szülei egyetlen támaszaként mindeddig erre nem nyílt lehetősége. Egy nap azonban arról értesül, hogy az öccsét foglyul ejtették, és egy értékes aranyozott ónixdoboz szabadulásának záloga. Így hát a kalandvágyó Mary útra kel, hogy megszerezze a műtárgyat. Váratlan nehézséggel szembesül azonban Angus Hay, Erroll grófjának személyében, akire öccse a dobozt bízta.
Angus, aki maga is sötét múltjának foglya, gyanakodva fogadja a lány küldetését, és azzal vádolja Maryt, hogy csak ki akarja csalni tőle a felbecsülhetetlen értékű, hieroglifákkal díszített dobozt. Úgy próbálja vallomásra bírni a lányt, hogy bezárja kastélya egyik szobájába, ám nem számol Mary éles eszével és rendíthetetlen akaratával, valamint a vággyal, amely megállíthatatlanul húzza-vonja a lányhoz.

Karen Hawkins (Szerelmi alku) új sorozatában folytatja a Hurst család történetét, középpontjában egy ősrégi, értékes ékszerrel és a megszerzésére indított hajszával, amely gyökerestől felforgatja a testvérek életét.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ