Freya Sampson - Könyvölelés - Valentin nap - Freya Sampson: Az utolsó könyvtár + Les Cadeaux de Flore keksz
Megjelenés ideje: 2022
ISBN: 5999033936446
- oldal
Ára: 4990 Ft
Könyvölelés - Valentin nap - Freya Sampson: Az utolsó könyvtár + Les Cadeaux de Flore keksz
Február 14-én ismét Valentin nap, a szerelem és a szeretet ünnepe.
Válassz párodnak ajándékot!
A Líra egy különleges díszdobozban kapható ajándékcsomagot állított össze erre a napra.
A csomag egy általad választott könyvet* és a Les Cadeaux de Flore édességműhelyben készült klasszikus francia vajas, vaníliás ízesítésű sablé keksz válogatást tartalmaz. A franciák legnépszerűbb keksze a sablé diamant egy arany színű roppanós kis tészta korong, amely a rengeteg vajnak köszönheti összetéveszthetetlen textúráját. A klasszikus vaníliás sablé pedig a sok-sok apró, szabad szemmel is látható vanília magnak köszönhetően minden édesség rajongó szívébe belopja magát! Valentin napra édes meglepetés egy romantikus könyv mellé díszdobozban!
Romantikus könyveket válogattunk össze, őszinte szerelmi történetekkel, megfékezhetetlen érzelmekkel. Van köztük könnyedebb és komolyabb, de egytől-egyig remek olvasmányok. Szenvedéllyel fűszerezett krimiktől kezdve, izgalmas történelmi időszakokat, kapcsolatokat feldolgozó műveken át, egészen a valóságot megmutató romantikus regényig.
Az akciót webshopunkon, a lira.hu oldalon éritek el.

6 könyv közül választhatsz:
Grecsó Krisztián: Vera című regénye arról szól, hogy a családi titkokat felfedni nemcsak tudás, de bátorság kérdése is. Vera felismeri: vannak helyzetek, amikor idő előtt kell felnőttként viselkednünk. És hogy fel lehet nőni a feladathoz.

Emily Bronte: Üvöltő szelek című regénye a világirodalom talán legkülönösebb szerelmi regénye. Valóság és látomás, természet és lélekelemzés, vadság és szelídség furcsa szövedéke, egy romantikus írói lélek vallomása a szenvedélyes szerelemről.

Freya Sampson: Az utolsó könyvtár című könyvében ahhoz, hogy June megmentse a szívének oly kedves könyveket, változtatnia kell az élethez való hozzáállásán. Elhatározza hát, hogy küzdeni fog a könyvtárért, és ezzel talán a boldogsághoz is közelebb kerül egy lépéssel... Csodálatosan szívmelengető és felemelő történet a kedvességről, az összefogásról és a szeretetről.


Rachel Givney: Szerelmes Jane című könyvében az első, romantikus regényében az írói álmokat dédelgető Jane Austen egyszer csak a jövőbe utazik, hogy fellelje a szerelmet, amelyről már oly sokat írt, és azt a jövőt, amit elképzelt magának... Ezzel azonban saját írói hagyatéka forog kockán...


Nyáry Krisztián: Az életemnél is jobban
Nyáry Krisztián évek óta módszeresen gyűjti a magyar kultúrtörténet legszebb, legérdekesebb vagy éppen legfelháborítóbb szerelmes leveleit. Ahány levél, annyiféle sors és érzelem. Mert a szerelemnek sokféle arca van.

Elisabeth Gilbert: Ízek, imák, szerelmek
A könyv főszereplője, a harmincéves írónő, hirtelen elhatározásból elköltözik otthonról, és kilép a házasságából. Nekivág a nagyvilágnak, és egyéves világkörüli útnak indul, hogy végre rájöjjön, ki is ő valójában, és mit akar az élettől. Zarándoklata Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol olasz dzsigolók, indiai guruk, indonéz gyógyítók között, varázslatos helyszíneken egészen új szemszögből tekinthet magára és az élet boldog pillanataira.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ