Jeffrey Archer - Légvonalban
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 978-963-643-145-7
592 oldal
Méret: 40 x 200
Ára: 3400 Ft
E-könyvben is
Légvonalban
Légvonalban csupán pár lépés választja el a felkapott Chelsea-negyedet az East Endtől, London legszegényebb városrészétől, ahol Charlie Trumper fantasztikus karriertörténete kezdődik. A nagyapja zöldségesbódéját megöröklő kisfiú álma, hogy felépítse a világ legnagyobb áruházát, ahol mindent meg lehet vásárolni. Időközben azonban kitör az első világháború, s Charlie önkéntesnek jelentkezik. Ettől kezdve szerencsés és tragikus fordulatok váltakozva irányítják életét. Szerelme, barátai és bosszúéhes ellenségei emberpróbáló évek során segítik vagy éppen akadályozzák Charlie-t álma megvalósításában. Jeffrey Archer főhősét három földrészen követhetjük nyomon, miközben a 20. század történelmi viharaiban hánykolódik. Vajon a szegény kisfiúból ambiciózus férfivá érő Charlie-nak sikerül elérnie élete célját?
Jeffrey Archer (A tizenegyedik parancsolat, A szerencse fiai, Tökéletes másolat, A vörös király) korunk egyik legsikeresebb írója, regényei és novelláskötetei több száz millió példányban fogytak világszerte. A nagy sikerre való tekintettel kiadónk új köntösben újra kiadja legnépszerűbb könyveit, melyek közül a Párbajt és A tékozló lányt már kezükben tarthatják az olvasók, a sorozat pedig hamarosan bővül a Se több, se kevesebb és a Becsületbeli ügy című kötetekkel.
Az egyik legismertebb angol író 1940-ben született Londonban. Könyvei 270 millió példányban keltek el világszerte. Angol főrendként regényeiben bennfentesként, kiváló stílussal ír az arisztokrácia életéről, előkelő bentlakásos magániskolákról, az ott uralkodó fegyelemről, diákéletről.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ