John Hart - Lenn a folyónál
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 978-963-643-119-8
344 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2990 Ft
Lenn a folyónál
Adam Chase öt évig élt önkéntes száműzetésben New York-ban, mivel szülővárosában gyilkossággal vádolták és felmentették, s végül az egész város ellene fordult. Most azonban mégis úgy dönt, hogy visszatér rémisztő gyermekkori emlékeinek színhelyére, a folyó partján fekvő Salisburybe.
Az egykor nyugodt kisváros azonban megint forr az indulatoktól, mert időközben egy leendő atomerőmű lehetséges helyszínéül szemelték ki, így rengeteg pénz forog kockán.
Adam váratlan hazatérése jó néhány régi, fájdalmas sebet felszakít. Senki sem sejti, miért tért annyi idő után vissza, ám amikor egyre több erőszakos esemény és gyilkosság történik, amelyek mindegyikéhez köze volt valamilyen módon, nemcsak a rendőrség szemében válik egyre gyanúsabbá, hanem barátai és családtagjai is elpártolnak tőle.
Adamnek újra harcba kell szállnia neve tisztázásáért: vajon képes-e ártatlanságát ismételten bebizonyítani, hogy visszakapja az életét és szeretteit? Sikerül-e mindannyiuknak úrrá lenni a családi tragédiák kínzó sérülésein vagy hagyják győzedelmeskedni az emberi természet sötét oldalát?
Fordította: Bart Dániel, Bart István
Egy férfi úgy dönt, váratlanul meglátogatja a szeretőjét, de egy vadidegent lát kilépni a nő lakásából. Hűtlenséggel vádolja, majd a vita hevében megüti a nőt, aki azonnal meghal. A...
Fordította: Bánki Vera
Laurel és Zach harmonikus házasságát csak egy kisbaba érkezése tehetné teljesebbé. A pár komoly anyagi áldozatot vállal, hogy saját gyermekük születhessen; a sorozatos kudarcok után pedig...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ