John Hart - Lenn a folyónál
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 978-963-643-119-8
344 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2990 Ft
Lenn a folyónál
Adam Chase öt évig élt önkéntes száműzetésben New York-ban, mivel szülővárosában gyilkossággal vádolták és felmentették, s végül az egész város ellene fordult. Most azonban mégis úgy dönt, hogy visszatér rémisztő gyermekkori emlékeinek színhelyére, a folyó partján fekvő Salisburybe.
Az egykor nyugodt kisváros azonban megint forr az indulatoktól, mert időközben egy leendő atomerőmű lehetséges helyszínéül szemelték ki, így rengeteg pénz forog kockán.
Adam váratlan hazatérése jó néhány régi, fájdalmas sebet felszakít. Senki sem sejti, miért tért annyi idő után vissza, ám amikor egyre több erőszakos esemény és gyilkosság történik, amelyek mindegyikéhez köze volt valamilyen módon, nemcsak a rendőrség szemében válik egyre gyanúsabbá, hanem barátai és családtagjai is elpártolnak tőle.
Adamnek újra harcba kell szállnia neve tisztázásáért: vajon képes-e ártatlanságát ismételten bebizonyítani, hogy visszakapja az életét és szeretteit? Sikerül-e mindannyiuknak úrrá lenni a családi tragédiák kínzó sérülésein vagy hagyják győzedelmeskedni az emberi természet sötét oldalát?
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ