Mary Jo Putney - Tánc a szélben
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789636431143
408 oldal
Méret: 40 x 197
Ára: 2990 Ft
Tánc a szélben
Lucien Fairchild, Strathmore kilencedik grófja gyermekkorában tragikus körülmények között elveszítette szüleit és ikerhúgát. A Lucifer becenevű gróf magányosan élő, érzékeny és titokzatos férfi, aki Nagy-Britannia ügyének szenteli magát, s a sorsot folyton kísértve, elszántan igyekszik felszámolni Napóleon kémhálózatát. Mivel a szálak a Hellion Klubhoz, a kor laza erkölcsű, szabados szexualitást hirdető és gyakorló, orgiákban és tivornyákban tobzódó sátánista csoportjához vezetnek, Lucien a nyomozás érdekében beépül közéjük.
Figyelmét azonban jelentős mértékben elvonja a feladatról egy titokzatos ifjú hölgy, aki a legkülönbözőbb alakokban és a legváratlanabb helyzetekben bukkan föl, majd illan tova. Az ezerarcú lány ördögi ügyességgel nyomoz eltűnt ikertestvére után. A férfi a kalandokban és veszélyben bővelkedő, különleges képességeket is igénybe vevő kutatásban a lány segítségére siet.
Mary Jo Putney (A néma virág, Fortuna lánya, Selyem és titok) lebilincselően kalandos, ám a romantikus szálakat természetesen nem nélkülöző regénye a 19. századi Nagy-Britannia egy szélsőséges csoportjának működésébe enged bepillantást, de felsejlenek az ikerpárok közötti különleges kötelék és feltétel nélküli szeretet lélektani titkai is.
Fordította: Bart Dániel, Bart István
Egy férfi úgy dönt, váratlanul meglátogatja a szeretőjét, de egy vadidegent lát kilépni a nő lakásából. Hűtlenséggel vádolja, majd a vita hevében megüti a nőt, aki azonnal meghal. A...
Fordította: Bánki Vera
Laurel és Zach harmonikus házasságát csak egy kisbaba érkezése tehetné teljesebbé. A pár komoly anyagi áldozatot vállal, hogy saját gyermekük születhessen; a sorozatos kudarcok után pedig...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ