Mary Jo Putney - Tánc a szélben
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789636431143
408 oldal
Méret: 40 x 197
Ára: 2990 Ft
Tánc a szélben
Lucien Fairchild, Strathmore kilencedik grófja gyermekkorában tragikus körülmények között elveszítette szüleit és ikerhúgát. A Lucifer becenevű gróf magányosan élő, érzékeny és titokzatos férfi, aki Nagy-Britannia ügyének szenteli magát, s a sorsot folyton kísértve, elszántan igyekszik felszámolni Napóleon kémhálózatát. Mivel a szálak a Hellion Klubhoz, a kor laza erkölcsű, szabados szexualitást hirdető és gyakorló, orgiákban és tivornyákban tobzódó sátánista csoportjához vezetnek, Lucien a nyomozás érdekében beépül közéjük.
Figyelmét azonban jelentős mértékben elvonja a feladatról egy titokzatos ifjú hölgy, aki a legkülönbözőbb alakokban és a legváratlanabb helyzetekben bukkan föl, majd illan tova. Az ezerarcú lány ördögi ügyességgel nyomoz eltűnt ikertestvére után. A férfi a kalandokban és veszélyben bővelkedő, különleges képességeket is igénybe vevő kutatásban a lány segítségére siet.
Mary Jo Putney (A néma virág, Fortuna lánya, Selyem és titok) lebilincselően kalandos, ám a romantikus szálakat természetesen nem nélkülöző regénye a 19. századi Nagy-Britannia egy szélsőséges csoportjának működésébe enged bepillantást, de felsejlenek az ikerpárok közötti különleges kötelék és feltétel nélküli szeretet lélektani titkai is.
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ