Catherine Anderson - Út a boldogsághoz
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636434410
392 oldal
Méret: 40 x 197
Ára: 2990 Ft
Út a boldogsághoz
Fordította: Melis Pálma
A jóképű, fiatal nőcsábász és tehetséges lóidomár Zach Harrigan eddig élete az ital és a nők körül forgott, ám egyre inkább úgy érzi, valami hiányzik az életéből. Egy hirtelen ötlettől vezérelve mini vakvezető lovak idomításával kezd foglalkozni, hogy végre valami hasznosat tegyen. Nem számít rá, hogy új elfoglaltságának köszönhetően találkozik a gyönyörű és melegszívű Mandy Pajeckkel.
Mandy egy szörnyű gyerekkorral a háta mögött próbál gondot viselni világtalan öccsére, Luke-ra. A lány, aki önmagát érzi felelősnek testvére megvakulásáért, mindent megtenne, hogy a fiú végre a saját életét élhesse. Amikor találkozik Zachkel és vakvezető lovával, úgy tűnik, álma végre valóra válhat. Mandyt elbűvöli a férfi türelme és együttérzése, mégsem képes teljesen megbízni benne. És amikor fény derül arra, miért is hagyta el a testvéreket az anyjuk még gyerekkorukban, az igazság olyan szörnyű, hogy talán még Zach kitartó szerelme sem képes megnyerni Mandy szívét.
Catherine Anderson (Csillogás, Hajnali fény, A nap érintése) megindítóan szép története finoman és érzékenyen ábrázolja két ember küzdelmeit a boldogsághoz vezető úton.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ