A Cselszövés ajánlója a Holdponton
(kiadvány: Cselszövés)

Egzotikus kultúra szövevényes világába keveredő hős a főszereplője a Cselszövésnek, aki kivetkőzve a külvilágnak mutatott énjéből száguld át a történeten.

Jack Taft, az átlagos szállítmányozási szakember, a frissen kinevezett logisztikai igazgató, Amerikából Szingapúrba utazik, hogy nagy változtatásokat hajtson végre a vállalat ázsiai működésében. Az igen hosszú utazás után ottani kollégája meglepetéssel várja, aminek hatására előjönnek Taft rejtett tulajdonságai és a legváratlanabb akciójelenetekben találja magát.

Csempészési ügybe keverik, rászabadítják a szingapúri alvilágot és a rendőrséget. A rendőr talán még keményebb, mint az ottani maffia, Chan Gin az amerikai akciófilmeken felnőve, megvalósítja, amiket azokban látott, nem érdemes vele szembekerülni.

Taft és Chan egymás ellen küzd, a maffia meg leszámolna mind a kettőjükkel, igazi háromszög alakul ki közöttük, mindenki-mindenki ellen helyzet. Taft mellé egy gyönyörű stewardess keveredik, szegény lány álma egy külföldi és már megállapodással kacérkodó férfi, ehelyett a legdurvább akciójelenetekben találja magát, míg New Yorkban hagyott szerelme, az újságíróként dolgozó Gabrielle, próbálja kideríteni, miért lett hirtelen a párja Szingapúr közellensége.

Garber könyve nem ma íródott, 1999-es az eredeti megjelenés, magyarul viszont csak most érkezett meg a General Press Világsikerek sorozatában. Az idő eltelte ellenére, a legtöbb magyarnak Szingapúr még mindig egy igen egzotikus ország, a helyszín miatt is érdekes a történet, míg a krimi szálba sem nagyon lehet belekötni, vagyis minden benne van, ami egy izgalmas és szórakoztató krimihez kellhet.

Forrás: http://holdpont.hu/2015/05/vas%C3%A1rnap/content/joseph-r-garber-cselsz%C3%B6v%C3%A9s

2015-06-01 10:23:51
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ