Nyári fuvallat a Holdpont magazin oldalán
(kiadvány: Nyári fuvallat)

Itt az újabb Mary Alice Monroe regény, a trilógia második része. Újra elmerülhetünk a tengerparti nyaralóban életüket rendbehozni igyekvő testvérek kalandjaiban.

 

 

A regénysorozat első részében már megismerhettük a három féltestvért, akiknek az apai nagymamájuk úgy próbálja őket felnőttként újra összehozni, hogy meghívja őket tengerparti nyaralójába a nyárra.

 

Először nehezen állnak kötélnek, mindhármuknak van egy élete, amit nehéz hátrahagyniuk, de aztán rájönnek, hogy ez remek lehetőség, hogy elgondolkodjanak azon, merre is tartanak tulajdonképpen és egymás segítségével rendbe is hozzák a dolgaikat.

Dora a legidősebb, autista kisfiával épp a válása közepén van, Carson önálló és független, épp elvesztette az állását, Harper pedig a legkisebb, az anyai, családi elvárások hálójából igyekszik szabadulni.

 

A Nyári fuvallatban Dora áll a középpontban, a lestrapált anya, aki nem meri másra hagyni gyermekét és válása közben próbálja megtalálni, ki is ő valójában. Eddig mindig feláldozta önmagát férjéért és gyermekéért, de lassan rájön, hogy erős akarata van, mely bármely helyzetben talpra állítja. Ebben segítik őt testvérei is, akik mindent megtesznek érte, és nagyanyja, aki bölcsen figyeli őket, időnként besegítve tanácsaival.

 

Monroe az első kötetben megismert élvezetes stílusban követi az eseményeket, igazi, nőknek való történetet ír, melyben az érzelmeken, lelki változásokon van a hangsúly. A három testvér élete, sorsa minden nőhöz közel állhat, aki az elvárások ellenére próbálja megtalálni önmagát, saját útját és saját igényeit.

http://holdpont.hu/2016/04/vas%C3%A1rnap/content/mary-alice-monroe-ny%C3%A1ri-fuvallat
2016-04-18 10:39:05
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ