Szökésben - Holdpont magazin
(kiadvány: Szökésben)

Jack Swyteck egy halálraítélt ember életét próbálja megmenteni az új Grippando könyvben.

Semmi sem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik, különösen nem a krimik világában. Grippando könyve izgalmas tárgyalótermi krimi, ahol élvezhetjük a jogi csűrést-csavarást és a váratlan fordulatokat.

Dylan Reeves kivégzéséig már csak néhány nap van hátra. A férfit azért ítélték el, mert a vád szerint, elrabolta és megölte Sashit, a 17 éves lányt. De évekkel később, a lány eltűnése után, az áldozat anyja, Debra hívást kap a lányától… Vajon tényleg életben van még Sashi vagy csak szórakozik valaki Debrával? És ártatlan – e Dylan? Erről szól röviden a történet, amelyben lépésenként ismerjük meg az áldozat családját, a körülményeiket, a lány eltűnéséig velük történt eseményeket. Reeves-t Jack Swyteck, a korábbi Grippando-regényekből megismert védőügyvéd védi, akinek felesége, Andie éppen babát vár, ezért ott is nagy az izgalom.

A tárgyalóteremben zajlik az események lényegi része, szinte minden tanúvallomással újabb részletek derülnek ki, melyek más megvilágításba helyezik az ügyet. Kinek lehet hinni és kinek nem? A bűnözők világa is belekeveredik a történetbe, a maga sajátos szabályaival, nem mindenki beszélhet őszintén, mert annak ára van. Bepillanthatunk a külföldről örökbefogadás nehézségeibe és veszélyeibe is, amely megdöbbentően kiszolgáltatottá teszi mind az örökbefogadott gyerekeket, mind a nevelőszülőket.

A könyv végig izgalmas, tartogat meglepetéseket, és hagy számunkra gondolkodnivalót.

http://holdpont.hu/2017/03/cs%C3%BCt%C3%B6rt%C3%B6k/content/james-grippando-sz%C3%B6k%C3%A9sben

2017-03-23 11:14:36
Fordította: Kaló Krisztina
Egy történet szerelemről, reményről, rejtélyről és összetartozásról Esther, hogy megőrizze az édesapja emlékét, meglehetősen szokatlan vállalkozásba kezd: levélíró műhelyt indít...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetetlen, befejező kötete.
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetetlen, befejező kötete.
Fordította: Kajsza Krisztina
Öt évvel azután, hogy Meg Magellan elvesztette a férjét és a fiát egy közúti balesetben, a nő végre a kezébe veszi az élete irányítását. Akkor sem esik kétségbe, amikor új állást...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ