Romantikus Regények-sorozat előfizetési akció!
A romantikus könyvek kedvelőinek kedvezményes előfizetési lehetőséget kínálunk Romantikus Regények-sorozatunk 2022-ben megjelenő köteteire. A sorozat eredeti ára 31 020 Ft; előfizetési akciónk keretében azonban most 22 990 Ft-ért vásárolható meg.

Romantikus Regények-sorozat előfizetési akció!


A romantikus könyvek kedvelőinek kedvezményes előfizetési lehetőséget kínálunk Romantikus Regények-sorozatunk 2022-ben megjelenő köteteire. A sorozat eredeti ára 31 020 Ft; előfizetési akciónk keretében azonban most 22 990 Ft-ért vásárolható meg.

A sorozatban megjelenő nyolc könyv mellé további két ajándék könyvvel és plusz egy meglepetéssel kedveskedünk olvasóink számára.
A megrendelésnél kérjük, vegyék figyelembe az alábbi feltételeket:

Romantikus Regények-sorozat előfizetést csak bankkártyával / Paypallal előre kifizetve lehet megrendelni!
Romantikus Regények-sorozat előfizetésénél más kiszállítási feltételek érhetőek el, mint egyéb könyvek rendelése esetén.

Átvételi lehetőségek:

Személyes átvétel a Líra bolthálózatában:
Amennyiben rendelését személyesen szeretné átvenni egy a rendelés leadásakor kiválasztott boltunkban, úgy összesen kilenc alkalommal kell majd befáradnia kollégáinkhoz: először 2021. decemberében, illetve 2022-ben januárban, márciusban, áprilisban, májusban, júliusban, augusztusban, szeptemberben, illetve októberben.
Az átvétel időpontjáról kollegáink minden esetben értesítik az ön által megadott elérhetőségeken. Személyes átvétel esetén nem számítunk fel kiszállítási költséget.

Házhoz szállítás, illetve csomagpontok esetén:
Amennyiben rendelését házhoz vagy csomagpontokhoz szeretné szállíttatni, úgy, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ön által megrendelt csomagokat összesen három alkalommal tudjuk kiszállítani, tehát nem közvetlenül az egyes kötetek megjelenése után. Előfizetői akciónk keretében, a házhoz szállítás esetén nem számítunk fel kiszállítási költséget. A kiszállítás időpontjáról kollegáink minden esetben értesítik az ön által megadott elérhetőségeken. A házhoz szállítás a következő ütemben történik:

  1. csomag – 2021. december: mely tartalmazza a két ajándékkönyvet (Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra; Veronica Henry: Második otthonunk)
  2. csomag – 2022. május: mely tartalmazza a sorozatban megjelent első négy kötetet (Julie Klassen: A cornwalli hajótörött, Mary Jo Putney: Hazatérés, Catherine Anderson: Kötelék, Elizabeth Hoyt: A vágy hercege)
  3. csomag – 2022. október: mely tartalmazza a sorozatban megjelenő további négy kötetet (Monica McCarty: A Bajnok, Sabrina Jeffries: Az agglegény, Kristan Higgins: Érted bármit megtennék, Christi Caldwell: Az éjszaka hercege)

A sorozatot megvásárolhatja ide kattintva!


2022-ban a sorozatban megjelenő kötetek:

Julie Klassen: A cornwalli hajótörött
Leírás: Laura Callaway mindennap Cornwall szélfútta szikláit járja, és a zátonyra futott hajókról partra sodort kincseket gyűjti. Amikor egy különös akcentussal beszélő, sebesült férfit talál a vad szirteken, elhatározza, hogy a nagybátyja otthonában fogja ápolni, amíg fel nem épül. Ám a rejtélyes idegen furcsamód titkolja a múltját. Vajon kibírja-e a kettejük között szövődő vonzalom a falubeliek – és Laura – gyanakvását? Hazatalál-e a cornwalli hajótörött, és megtalálja-e mellette Laura az igazi otthonát?
Megjelenés: 2022. januárMary Jo Putney: Hazatérés
Leírás: Menyasszonya halála után Kai Ramsay elhagyja Skóciát, hogy távoli országokban kalandozzon. Útja során bejárja az ókori romokat, felbecsülhetetlen értékű régiséget gyűjt össze, és a halál torkából is megmenekül, miután a napóleoni háborúk alatt kémkedésért bebörtönözték. Ramsay lételeme a veszély, de minden megváltozik azon a napon, amikor egy levelet kap Skóciából…
Signy Matheson életét Thorsay szigetén tölti. Lánglelkű és éles elméjű szövetségese a helyi földbirtokosnak. Most azonban, hogy a vezetőjük a halál árnyékába ért, Signynek gondoskodnia kell az utódlásról. Itt az ideje, hogy Kai Ramsay hazatérjen…
Amikor Ramsay visszatér Thorsay-ra, döbbenten tapasztalja, hogy Signy csábító szépséggé érett, és olyan vonzerővel bír, aminek nehéz ellenállni.
Megjelenés: 2022. március


Catherine Anderson: Kötelék
Leírás: Lane Driscoll rémálmaiban egy idegen férfi elől menekül. Amikor aztán világos nappal, az utcán is összefut egy ismeretlennel, aki éppen úgy néz ki, mint a férfi az álmaiból, úgy dönt, hogy elhagyja szülővárosát. Lane a gyönyörű Mystic Creekben keres menedéket, ahol a helyi parfümériában helyezkedik el. Bár először jár a környéken, egy jóképű vásárlónak mégis ismerősnek tűnik.
Amikor Jonas Sterling, a helyi pszichológus hosszú évek után találkozik a volt barátnőjével, nem hisz a szemének. Döbbenete pedig csak fokozódik, amikor kiderül, a nő számára ő teljesen ismeretlen. Ilyen hasonlóság azonban nem lehet a véletlen műve. Jonas nyomozni kezd, és csakhamar rájön a rejtély megoldására.
Megjelenés: 2022. április


Elizabeth Hoyt: A vágy hercege
Leírás: A kifinomult, kedves és intelligens Lady Iris Jordan a rettegett bűnszervezet, a Káosz Urainak fogságába esik. A szabadulásához a segítség pedig onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé sem várná. Dyemore hercegének legfontosabb célja, hogy beépüljön a Káosz Urai közé, és belülről pusztítsa el a szervezetet. Nincs ínyére, hogy az értékes idejét hölgyek megmentésével töltse. Most azonban, hogy a nagyurak mindkettőjüket meg akarják ölni, úgy gondolja, az lenne a legbölcsebb, ha feleségül venné Lady Jordant. Azzal azonban nem számol, hogy a végső szabaduláshoz nemcsak a gonosztevőkkel, hanem a saját démonjaival is meg kell küzdenie.
Megjelenés: 2022. május


Monica McCarty: A Bajnok
Leírás: A Felföld rettegett fiai-sorozat legújabb kötetében Eoin MacLean, a Bajnok szívében hűség, kötelesség és szerelem vív egymással csatát. Amikor a nő, aki rabul ejtette a szívét, és akiben végül oly fájdalmasan csalódnia kellett, megosztja vele a titkát, a Bajnok már tudja: nem csak a csatamezőn kell kemény harcra készülnie, de végérvényesen el kell döntenie, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson-e inkább.
Megjelenés: 2022. júliusSabrina Jeffries: Az agglegény
Leírás: Lady Gwyn Drake évek óta igyekszik titokban tartani egy fiatalkori botlását, amely napvilágra kerülve tönkretehetné az ő – és a családja – hírnevét. Amikor azonban az egykori udvarlója megfenyegeti, hogy nyilvánosságra hozza a közös titkukat, Gwyn bátyja úgy dönt, a birtok vadőrét, Joshuát adja a lány mellé, hogy megvédje őt a zaklatótól. A megrögzött agglegény kötelességtudatból elvállalja a feladatot, pedig igazi kínzással ér fel számára egy ilyen szépség mellett lenni, akit hosszú idő óta hiába próbál semmibe venni…
Megjelenés: 2022. augusztus


Kristan Higgins: Érted bármit megtennék
Leírás: Connor O'Rourke tíz éve vár arra, hogy Jessica Dunn-nal végre hivatalossá tegyék a kapcsolatukat. Szakmailag mindketten révbe értek, hiszen a férfi étterme virágzik, és Jessica is megtalálta álmai állását a Kék Gém Pincészetben, ideje hát a magánéletükre koncentrálni.
Amikor Connor összeszedi magát és felteszi a nagy kérdést, Jessica a leghatározottabb nemmel válaszol. A lány minden energiáját leköti ugyanis, hogy az öccse életét egyengesse; úgy érzi, a házasság nem neki való. Ő tökéletesen beérné egy olyan kötetlen kapcsolattal, amiben eddig is éltek. Connornak azonban ez már rég nem elég, ideje hát egy olyan lányt keresnie, aki hajlandó hozzámenni. Ezt azonban minden bizonnyal könnyebb mondani, mint megtenni, hiszen Jessicán kívül nem szeretett más nőt.
Megjelenés: 2022. szeptember


Christi Caldwell: Az éjszaka hercege
Leírás: Egy szörnyű tragédia után Lady Lila March évekig visszavonultan élt a családja birtokán. A hölgy azonban megelégeli, hogy csupán árnyéka egykori önmagának, és elhatározza, hogy kimerészkedik a nagyvilágba. Előbb viszont szeretné elsajátítani az önvédelem művészetét. Amiben ki más is lehetne jobban a segítségére, mint Kelet-London hírhedt veretlen utcai harcosa, Hugh Savage?
Megjelenés: 2022. októberAjándékkönyvek:

  1. Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra
  2. Veronica Henry: Második otthonunk
Fordította: Szabó István
,,Harminchét éve vagyok rendőr, és ez alatt nagyon sok borzalmat láttam, de ha választhatnék, hogy a halálom előtt mit töröljek az emlékezetemből, az ez lenne." A rendőrhadnagy ezekkel a...
Fordította: Fügedi Tímea
Atlee Pine FBI-ügynök egész életében az ikertestvérét, Mercyt kereste, akit hatéves korában elraboltak. A lány eltűnése szétszakította Atlee családját, és a szülei végül minden magyarázat...
Fordította: Fügedi Tímea
A karácsonyfa alatt nemcsak az ajándékok hevernek, hanem maga a Mikulás is - holtan. Mordecai Tremaine nyugdíjas rendőrnyomozó arra készül, hogy a dúsgazdag arisztokrata, Benedict Grame idilli...
Fordította: Pásztor Árpád-Balabán Péter
Párizs, valamikor az 1800-as években. Egy szoba, amelynek az ajtaját és az ablakait belülről bezárták. Odabent egy brutális kegyetlenséggel meggyilkolt nő holtteste. Az udvaron egy másik áldozat:...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ