Jonathan Kellerman - Áldozatok
Megjelenés ideje: 2012
ISBN: 9789636434557
336 oldal
Méret: 30 x 197
Ára: 2990 Ft
E-könyvben is
Áldozatok
Fordította: Szabó István
A szerző nem csupán világhírű íróként ismert, de gyakorló pszichológus is - akárcsak hőse, Alex Delaware, a higgadt, humánus gondolkodású szakember, aki az emberi lélek sötét titkainak ismerőjeként már többször sietett a rendőrség segítségére.
Ezúttal társa, Milo Sturgis hadnagy egy olyan brutális gyilkosság ügyével keresi fel, amely előtt a sokat próbált nyomozók is értetlen borzadással állnak. Késlekedésre pedig nincs idő: a szörnyű halált újabbak és újabbak követik, és minden áldozattal csak növekszik az ügyet körüllengő kétségbeejtő homály. Mit jelenthetnek a gyilkos által a helyszínen hagyott, meglehetősen szűkszavű üzenetek? Mi kapcsolhatja egymáshoz a hátborzongatóan megcsonkított áldozatokat? Talán egy ördögien megtervezett bosszúhadjárat célpontjai voltak, vagy csupán egy őrült ámokfutó kiismerhetetlen logikájának estek martalékul?
Milo, Alex és társaik fáradhatatlan kutatása során az olvasó az amerikai társadalom sokszínűségével is megismerkedhet, és amíg beszélgetések és találgatások során át halad a végkifejlet felé, lassan egy nem mindennapi elme riasztó működése rajzolódik ki előtte.
Fordította: Kajsza Krisztina
Nincs holttest? Nincs nyom? Bűntény sincs? Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél....
Fordította: Gieler Gyöngyi
A Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ