Debbie Macomber - A szerelem ünnepe
Megjelenés ideje: 2014
ISBN: 9789636436780
416 oldal
Méret: 40 x 189
Ára: 2900 Ft
E-könyvben is
A szerelem ünnepe
Fordította: Gieler Gyöngyi
A harmincas éveiben járó Lauren évek óta hiába várja, hogy barátja, a karrierjének élő Todd eljegyezze. Amikor megtudja, hogy a húga gyermeket vár, saját élete miatt érzett keserűségében nem tud felhőtlenül örülni testvére boldogságának. Ekkor elhatározza, hogy szakít Todd-dal, és megpróbálja megtalálni azt a férfit, akivel végre révbe érhet az élete. Egy szerencsés véletlen folytán nem is kell sokáig keresgélnie: a sors az útjába sodorja Roostert, aki, úgy tűnik, maga a tökéletes férfi. De vajon elegendő-e egy tartós kapcsolathoz az ellenállhatatlan vonzalom és a biztonság, amelyet a másik jelenlétében érzünk, ha közben semmit sem tudunk róla?
Az amerikai sikerszerző, Debbie Macomber (Egy új kezdet) legújabb könyvében, a Blossom Street-sorozat második részében a tőle megszokott könnyedséggel és érzelmességgel mesél a boldog házasság titkairól, a szerelem és a szeretet megtartó, összekötő erejéről.
Debbie Macomber amerikai bestseller író 1948-ban született a Washington állambeli Yakimában. Több mint 150 romantikus regény szerzője, művei 70 millió példányban keltek el világszerte, négy regényéből pedig TV-sorozat készült.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ