Nicholas Sparks - Igaz hittel
Megjelenés ideje: 2018
ISBN: 9789634521938
344 oldal
Méret: 137 x 40
Ára: 3490 Ft
Igaz hittel
Fordította: Nagy Ágnes Karolina
A szerelem legyőzheti a lehetetlent?
Jeremy Marsh tényfeltáró újságíróként arra tette fel az életét, hogy a természetfeletti jelenségekre a tudomány segítségével találjon választ, egyben kíméletlenül leleplezze a magukat médiumnak nevező közvetítőket, akik - kihasználva az emberi hiszékenységet - nyerészkedni próbálnak. A nagy népszerűségnek örvendő Jeremy egy felkérést kap: vizsgálja ki az észak-karolinai Boone Creek-i temetőben időről időre felbukkanó fényjelenség okát.
Bár az út újabb szakmai sikerrel kecsegteti, nem is sejti, mekkora fordulatot vesz az élete: a szkeptikus újságíró beleszeret a helyi médium unokájába, Lexie-be, és ez által bepillantást nyer egy másfajta életformába. A mindent elsöprő érzés, ugyanakkor a kétféle gondolkodásmód szembekerülése arra készteti a férfit, hogy számot vessen a világról vallott nézeteivel, válasszon karrier és magánélet, nagyvárosi és kisvárosi életforma és értékrend között, vagy belevágjon valami újba, amiről fogalma sincs, mit hozhat.
Nicholas Sparks amerikai bestsellerszerző 1965-ben született a Nebraska állambeli Omahában. Regényeit 50 nyelvre fordították le és 97 millió példányban keltek el világszerte.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ