Egy könyvfüggő vallomásai a Vissza hozzádról
(kiadvány: Vissza hozzád)
A Vissza hozzád a filmadaptáció hírével jutott el hozzám, és a General Press kiadónak hála nem sokkal a filmes borítós kiadás megjelenése után már olvashattam is. Ezúttal is köszönet nekik. :)

Nicholas Sparksszal legismertebb regénye, a Szerelmünk lapjai kapcsán találkoztam, és már akkor lerítt róla, hogy férfi létére szebb szerelmes történeteket tud írni, mint a legtöbb női író. A második könyv, amit olvastam tőle, a Vissza hozzád, így nagy reményeket fűztem hozzá, és a Szerelmünk lapjaihoz hasonló szintet vártam el tőle - és nem csalódtam. 

A történet két felnőttről szól, akik fiatal korukban egymásba szerettek, visszavonhatatlanul és leírhatatlanul, és amikor újra találkoznak, a szikra újra fellobban közöttük.

Már előre fel voltam készülve, hogy ez a történet iszonyúan szomorú lesz, ugyanis molyon több ilyen értékelést is olvastam. És igen. Szomorú volt. Rettenetesen szomorú, főleg a végkifejlet. Sokat sírtam rajta, és azt kívántam, bárcsak ez egy vicc lenne és más befejezés dukálna a történethez. De összességében imádtam minden sorát, igazán romantikus, szellemes, lélegzetelállító volt - vagyis tipikus Nicholas Sparks kötet.
 
[...]
 
2015-02-16 13:05:11
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ