Holdponton A kém szerelme
(kiadvány: A kém szerelme)

Klasszikus szerelmi történet az alap: szerelem első látásra, majd bonyodalom, mely elválasztja a szerelmeseket, de a férfi hűséges kitartása és az egymás iránti vágyakozás végül mindent elrendez.

A 18. századi Angliában játszódik a történet, egy igazi lorddal van dolgunk, aki úriemberhez méltóan tiszteletben tartja ifjú felesége óhaját, hogy ne menjen a közelébe többet, a sors mégis újra összehozza őket, és szerelmük újra fellángol. A nő küzd érzéseivel, nem bírja elviselni, hogy férje megölt valakit a szeme láttára, még akkor sem, ha jó okkal tette, közben mégis szereti, nem tud ellenállni neki. A fiatalkori szenvedélyből kötött házasságban óhatatlanul előkerül a probléma, hogy nem ismerik eléggé egymást, és vajon hű tud-e maradni az esküjéhez a nő, ha lelkiismeretével összeegyeztethetetlen dolgot tud meg férjéről.

Mindenesetre megpróbálja, így tovább tud haladni a történet, mely romantikus pillanatokat és veszélyes helyzeteket is tartogat, s végül elvezet egy végső krízishez. A megoldás mégis borítékolható, egy érdekes csavarral teljes lehet a boldogság.

A hagyományos szerelmi történet: igazi szenvedélyes, úriember férfi és gyönyörű, okos nő felállás a vonzó 18. századi arisztokrácia világában.

Forrás: http://holdpont.hu/2015/04/szerda/content/mary-jo-putney-k%C3%A9m-szerelme

 

2015-04-29 10:37:27
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ