A fagyöngy alatt ajánlója - Milyen könyvet olvassak blogján
(kiadvány: A fagyöngy alatt)

Már csak egy nap választ el minket a decembertől, és az első adventi gyertya is meggyújtásra került, így szinte teljesen aktuálisnak nevezhetjük a könyvet. A karácsony egyébként is a kedvenc ünnepem, már szeptember óta karácsonyi daloktól zeng a lakás a párom nem kis örömére... :)

Maga "A fagyöngy alatt" nem túl vaskos olvasmány a maga 240 oldalával, de ezt egyáltalán nem éreztem hátránynak. A borítója nekem nagyon tetszik, a színek jól kerültek kiválasztásra, szinte teljesen visszaadja a könyv hangulatát. 
Na de térjünk rá a tartalomra. Addie fiatal korában rossz döntések sorozatát hozta meg, aminek következményeképp az élete sem ott tart, ahol szeretné. Egy idő elteltével kénytelen belátni, hogy ez az élet, amit él, nem vezet sehová, így úgy dönt, a karácsonyt édesanyjával tölti, hogy ne kelljen egyedül töltenie az első özvegy karácsonyát, és lélekben mellette lehessen.
Persze a szomszédban egy cuki fiú lakik, Erich, akivel nem éppen kellemes a kapcsolatuk. A fülszövegben is olvasható, hogy egy baleset következményében Addienek kell ápolnia majd a fiút, míg a szüleik nyaralásra indulnak. A történetükben ők maguk a nehezítő körülmény, de nagyon izgalmas velük együtt átélni a változást, ami napról napra egyre erősebb lesz. 
Nekem kimondottan tetszettek a regénybe csempészett angyalok, és izgalmas volt, ahogy Harry felfedezte, nem is olyan egyszerű embernek lenni, és megbirkózni az emberi érzésekkel. 
Egyenlőre úgy tűnik, a könyv megosztja az olvasó közönséget, de nekem kimondottan tetszett. Valószínűleg ennek az is az oka, hogy előzőleg olvasott háborús könyv (A háború jegyesei) kicsit emésztette a lelki világom, és jó volt csak sodródni a romantikában, és az ünnepi hangulatban. 
Maga a történet egyébként szinte teljesen kiszámítható volt, de erre már a fülszöveg elolvasásánál is rájöhettünk. 
Mindent egybevetve én ajánlom Nektek a könyvet, ha még nincs meg az ünnepi hangulat, és nem tudjátok, hogyan is hangolódjatok rá. Ha még nincs ötleted a karácsonyi ajándékokat illetően, akár egy kitűnő B terv is lehet. Na és persze a romantika kedvelőinek egy kötelező darab! :)
2015-12-02 10:29:51
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ