Fojtott suttogás ajánlója - Egy könyvfüggő vallomásai
(kiadvány: Fojtott suttogás)
A Fojtott suttogás után eldöntöttem, hogy fogok még olvasni Michael Robothamtól, mert nagyon tetszett, ahogy ír. És meg kell mondanom, hogy az Élet vagy halál is kedvenc lett.

Már a regény alapfeltevése is nagyon tetszik, vagyis hogy miért szökik meg valaki a szabadulása előtt egy nappal a börtönből. Ezen sokat gondolkodtam, mióta tudomást szereztem a könyvről, és a regényben minden értelmet nyert. Nagyon tetszett a történet, amit az író eköré a különös kérdés köré körített, rettentő izgalmas volt.

A szereplők egytől egyig nagyon jól kidolgozottak voltak, főleg Audie-t, Desiree-t és Belitát kedveltem. De azért Moss is szimpatikus volt, az ő szemszögét élveztem a legjobban.

Ez a könyv szerintem tökéletes olvasmány mindenkinek, aki szereti az izgalmas, letehetetlen krimiket. Néhány jelenetnél azt sem tudtam, mit csináljak, úgy izgultam, már tövig rágtam a körmeimet. Az biztos, hogy Robotham tudja kelteni a feszültséget. Mindezek mellett a könyv hatalmas erőssége, hogy megismerhetjük egy ember egész életét, tetteinek okát, hátterét, és eköré épül fokozatosan a jelenbeli cselekmény. Nagyon izgalmas ilyen apró részletekből összerakni, hogy mi miért is történik.
 
2016-01-11 11:11:15
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ