A veszély vonzásában blogturné - Kristina blogja
A történet nagyon tetszett, a szereplőket azonnal megkedveltem, kell ennél több? Ó, igen, ehhez még társul egy izgalmas cselekményszál, pörgős események és a visszatérő régi szereplők. Mindig is szerettem olvasni az írónő könyveit, mert történelmi romantikus műfajban, véleményem szerint kimagaslóan teljesít. És ebbe a történetébe is azonnal belezuhantam, addig abba nem hagytam, amíg az utolsó jelenethez nem értem.


Az előző rész (Olthatatlan szenvedély) is tetszett, csak ott a cselekmény lassúsága sokat rontott mindenen. A két történet között vannak ugyan hasonlóságok, de mindezek csupán abban nyilvánulnak meg, hogy ezúttal is közös múltjuk miatt akadnak nézeteltérések a főhősök között, majd a hősnő itt is egyedi, nem nemes származású hölgy. Mindig izgalmas a könyv, ha kémek, zsarolás, szenvedély, és több megválaszolatlan kérdés is foglalkoztatja az olvasót. Ezúttal, pedig Hawkins kitett magáért, nemcsak mosolyt, de döbbenetet és feszült várakozást is kicsikart belőlem. 
A történet tovább folytatódik, a Hurts család újabb tagja ered egy doboz után, amelynek segítéségével kiválthatják fivérüket a fogságból. Csakhogy semmi sem olyan egyszerű, és főhősünk életét kissé megnehezíti annak a nőnek a felbukkanása, aki egykor átverte, és eltűnt  szeme elől.


Az elején kicsit megzavart, az hogy Moira és Robert valójában ismerték egymást, évekkel korábban szenvedélyes viszonyba bonyolódtak, ami azzal zárult, hogy a nő megszökött Robert elől, akinek eddig nem sikerült a nyomára bukkannia. Így a könyv elején párszor olyan érzésem volt, hogy kihagytam egy előzménynovellát, de persze, ez a történet haladtával rendeződött, hiszen lassan megtudja az olvasó, hogy mi történt közöttük, csak türelmesen kell várakozni, hiszen, akkor túl sok poént lőne le egyszerre az írónő, ha már az elején kiderülnének a miértek.

"Semmi sem szab határokat annak a mai világban, aki sikereket ér el, és hajlandó meg is dolgozni a sikerért."

Moira karaktere nagyon sok meglepetést tartogat, de legtöbbje rejtve marad az olvasó szeme elől, és ez miatt is vontam le a fél csillagot a végén. Úgy érzem, hogy sokkal több potenciál volt benne, mint amennyit megmutatott nekünk az írónő. Hihetetlen milyen gyorsan megkedveltem, és azonnal szurkoltam, hogy sikerüljön a célját elérnie. Magabiztos, okos és ügyes volt, sőt frappáns módszereivel szórakoztató is, de miután újból a férfi közelébe került már nem tudott tőle olyan könnyen szabadulni.
Robert is tartogatott meglepetéseket, vonzó, és titokzatos karakter, aki egy nagyon jó álarc mögé bújva kutatja és zárja tömlöcbe a törvényen kívülieket. 

"Az ember elveszhet, miközben másvalakinek adja ki magát."

Igyekeztem nagyon minimálisra fogni a történetmesélést, csak annyit árultam el, hogy felkeltsem az érdeklődéseteket. Még nagyon sok cselekmény, és izgalom vár ebben a könyvben mindenkire. Mivel sorozat 3 része, nem igazán ajánlom első különállóként, mert egy közös történeti szál összeköti a sorozat részeit. De természetesen különállóként is élvezhető lehet, viszont akkor fel kell készülni, hogy olvasni akarod majd az előző részeket. :)

http://kristinablogja.blogspot.hu/2016/05/karen-hawkins-veszely-vonzasaban.html

2016-05-18 11:50:04
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ