Kivégzés - Egy könyvfüggő vallomásai
(kiadvány: Kivégzés)
Először is beszélnünk kell arról, hogy mi történt a drága Világsikerek sorozatommal. Új külsőt kapott! :) Kicsit sajnálom, hogy az új kötetek már nem fognak illeszkedni a régiekhez, viszont az új külsőt pedig imádom, nagyon megnyerő és szuperjól fognak kinézni egymás mellett a sorozat részei.

Én már olvastam korábban Chris Cartertől, a Robert Hunter sorozat ötödik részét, a One by One-t, és ekkor kezdődött az óriási szerelem az íróval és munkásságával, mert egyből felismertem, hogy Chris könyvei nem mindennapiak. És mikor megjelent a Kivégzés a General Press kiadó jóvoltából, hát, ugráltam az örömtől. Egyrészt mert magyarul szívesebben olvastam a könyvet, másrészt pedig mert örültem, hogy az Ulpiusos fiaskó után végre a magyar olvasók is megismerhetik Robert Huntert. Szóval tűkön ülve vártam ezt a könyvet.

A történet felütése már alapból borzalmas, de izgalmas, és már előrevetíti, hogy milyen izgalmas krimivel lesz dolgunk. Hunter és Garcia nagyon jó páros, és jó főszereplők, imádom őket. Tetszett a sok rövid fejezet, mert ilyenkor könnyebb számomra az olvasás, és a még egy fejezet még tíz lesz lefekvés előtt. :) A végkifejlet pedig... hű, nagyon durva volt. Néha már rendesen féltem, és szinte tövig rágtam a körmöm, annyira izgultam.

Az új könyv megjelenése alkalmából készítettem egy interjút a szerzővel, Chris Carterrel, amit szerdán olvashattok itt a blogon. :))

Szereplők

Hunter és Garcia

Kedvenc idézetek

– Nagyon beteg ez a város, öregem. Tele van erőszakkal. – Az egész világ beteg, haver.

Miért, Uram? Miért adsz, ha utána elveszel?

2016-08-08 12:32:15
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ