Első hó ajánlója a Holdponton
(kiadvány: Első hó)

Az írónő ismét nem okoz csalódást azoknak, akik kedvelik a romantikus, de mégsem túlidealizált történeteket, szereplőket. Az alaptörténetben van egy kis csavar, ami okoz ugyan izgalmat, de azért az érzelmek és az emberi kapcsolatok dominálnak.

Ashley egy fiatal egyetemista lány karácsony előtt hazaindul az édesanyjához, hogy az ne legyen egyedül, de nem kap helyet a repülőre. Sőt magyarázatot sem arra, hogy neki miért nem adnak jegyet, miközben a mögötte sorban álló jóképű férfinak jutna jegy. Megtalálja a megoldást: autót bérel, amivel eljuthat Seattle-be.

A véletlen folytán kénytelen megosztozni a bérelt autón, a mögötte álló férfival, Dash-sel, aki ugyancsak Seattle-be akar eljutni sürgősen. A kényszer szülte autóút során természetesen szerelem szövődik közöttük, és arra is fény derül, hogy mi okozta a repülőtéren a kavarodást.

Nagy meglepetések nem érnek minket a könyv olvasása során, amint váratlan fordulatokra sem számíthatunk, de ez egyben a könyv előnye is: nyugodt, kellemes történetet olvashatunk, amely során az írónő nem idealizálja a szereplőket és nem is törekszik arra, hogy váratlan helyzetekkel tartsa izgalomban az olvasót. Tudja, hogy sokszor pont ennyire van szüksége az embernek, egy kis kikapcsolódásra, és ennek tökéletesen megfelel az Első hó.

A könyv borítóján szálló hópihék, a havas úton sétáló páros is a nyugalmat, a meghittséget és egy könnyed karácsonyi történetet vetít elénk, amiből kiderül, mi a legfontosabb ajándék karácsonykor.

http://holdpont.hu/2016/11/p%C3%A9ntek/content/debbie-macomber-els%C5%91-h%C3%B3

2016-11-29 12:28:54
Fordította: Kaul Éva
,,Minden idők egyik legjobb krimije." NEW YORK TIMES A Scotland Yard felügyelője, Alan Grant éppen a kórházi ágyán lábadozik, és mérhetetlenül unatkozik. Azért, hogy valamivel elfoglalja...
Fordította: Kaló Krisztina
Egy történet szerelemről, reményről, rejtélyről és összetartozásról Esther, hogy megőrizze az édesapja emlékét, meglehetősen szokatlan vállalkozásba kezd: levélíró műhelyt indít...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetetlen, befejező kötete.
Fordította: Tóth Bálint
Murphy Shepherd munkája abból áll, hogy megtalálja és megmentse azokat, akiket senki más nem tudott - az emberkereskedelem áldozatait. Az a küldetése, hogy segítsen másoknak kiszabadulni a lehetetlen...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ