Első hó ajánlója a Holdponton
(kiadvány: Első hó)

Az írónő ismét nem okoz csalódást azoknak, akik kedvelik a romantikus, de mégsem túlidealizált történeteket, szereplőket. Az alaptörténetben van egy kis csavar, ami okoz ugyan izgalmat, de azért az érzelmek és az emberi kapcsolatok dominálnak.

Ashley egy fiatal egyetemista lány karácsony előtt hazaindul az édesanyjához, hogy az ne legyen egyedül, de nem kap helyet a repülőre. Sőt magyarázatot sem arra, hogy neki miért nem adnak jegyet, miközben a mögötte sorban álló jóképű férfinak jutna jegy. Megtalálja a megoldást: autót bérel, amivel eljuthat Seattle-be.

A véletlen folytán kénytelen megosztozni a bérelt autón, a mögötte álló férfival, Dash-sel, aki ugyancsak Seattle-be akar eljutni sürgősen. A kényszer szülte autóút során természetesen szerelem szövődik közöttük, és arra is fény derül, hogy mi okozta a repülőtéren a kavarodást.

Nagy meglepetések nem érnek minket a könyv olvasása során, amint váratlan fordulatokra sem számíthatunk, de ez egyben a könyv előnye is: nyugodt, kellemes történetet olvashatunk, amely során az írónő nem idealizálja a szereplőket és nem is törekszik arra, hogy váratlan helyzetekkel tartsa izgalomban az olvasót. Tudja, hogy sokszor pont ennyire van szüksége az embernek, egy kis kikapcsolódásra, és ennek tökéletesen megfelel az Első hó.

A könyv borítóján szálló hópihék, a havas úton sétáló páros is a nyugalmat, a meghittséget és egy könnyed karácsonyi történetet vetít elénk, amiből kiderül, mi a legfontosabb ajándék karácsonykor.

http://holdpont.hu/2016/11/p%C3%A9ntek/content/debbie-macomber-els%C5%91-h%C3%B3

2016-11-29 12:28:54
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ