A makrancos hercegnő - Holdpont ajánlója

Karen Hawkins könyve igazi női olvasmány, minden benne van, ami pár óra kellemes időtöltéshez kell: szerelem mellett az izgalmak és titkok sem hiányoznak belőle.

Michael Hurst híres felfedező, aki a kalandokat, rejtélyeket mindennél előbbre tartja, főleg a jólnevelt társasági életnél. De most belekényszerül egy bálba, hiszen támogatót kell találnia újabb expedícióihoz.

Michael nagyra értékeli segítője, Jane éles eszét és rátermettségét. Egészen eddig nem is tekintett rá nőként, viszont a bálban hirtelen más szemmel kezd ránézni, rájön, hogy vonzódik hozzá, amit a lány viszonoz is.

Újabb kalandjuk véletlen pont a lány szülőföldjére, Skóciába vezet, ahol újabb titkok derülnek ki róla. Vajon ki is ő valójában? És mi történt vele, ami miatt elhagyta a családját? A férfi egy régi családi amulett keresése mellett ezekre a kérdésekre is keresi a választ, miközben próbálja megfejteni saját Jane-nel kapcsolatos érzéseit. Egymásra találhatnak-e ők ketten, vagy ez tönkreteszi eddig jól működő munkatársi kapcsolatukat?

A regény a 19. században játszódik, hercegnők és felfedezők világába és egy titokzatos skót kastélyba kalauzol el minket. A makrancos hercegnő az amulett utáni nyomozás befejező könyve. Miközben egyre jobban megismerjük Michaelt, drukkolhatunk neki és a Jane közötti vonzalom kiteljesedésének is. Mert kell annál jobb, mint a nagy kalandok és nyomozás után, a szerelem is megtalálja a kedvenc szereplőinket?

http://holdpont.hu/2017/03/kedd/content/karen-hawkins-makrancos-hercegn%C5%91

2017-03-14 13:36:29
Fordította: Kaul Éva
,,Minden idők egyik legjobb krimije." NEW YORK TIMES A Scotland Yard felügyelője, Alan Grant éppen a kórházi ágyán lábadozik, és mérhetetlenül unatkozik. Azért, hogy valamivel elfoglalja...
Fordította: Kaló Krisztina
Egy történet szerelemről, reményről, rejtélyről és összetartozásról Esther, hogy megőrizze az édesapja emlékét, meglehetősen szokatlan vállalkozásba kezd: levélíró műhelyt indít...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetetlen, befejező kötete.
Fordította: Tóth Bálint
Murphy Shepherd munkája abból áll, hogy megtalálja és megmentse azokat, akiket senki más nem tudott - az emberkereskedelem áldozatait. Az a küldetése, hogy segítsen másoknak kiszabadulni a lehetetlen...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ