Karnyújtásnyira - Könyvmolyok világa
(kiadvány: Karnyújtásnyira)

Nem voltam romantikus hangulatban így egy kissé vaciláltam az elolvasásával. Nem kellett volna. Ahogy elkezdtem, már érezni lehetett, hogy ez nem a nyálasabb verziók közé tartozik.
Azonkívül mindig hiányérzetem van egy -egy szerelmi történet elolvasásakor, ha az csak egy szemszögből íródott, mert mindig böki a csőröm,hogy vajon a másik oldal hogyan élhette ezt meg? Miket gondolt?, mi járhatott az agyában? mikor ezt és ezt tette.
Na ennél a könyvnél nem volt ilyen problémám sem, mivel mindkét szereplő megossza velünk az érzéseit. Köszi Colleen Oakley, hogy így alkottad meg !!!!

Két fószereplőnk Jubilee és Eric.
Egyikük élete sem sétagalopp. Jubilee hat évesen megtudta, hogy a testén lévő kiütéseket, sebeket nem egy étel vagy mosószer okozza, hanem más emberek hámsejtje. Ezért,bármilyen szörnyen hangzik is, de többé nem érinthet meg senkit! soha ! sehol ! Hat éves! Belegondolni is szörnyű!!! Képzeljétek el ,hogy nincs anyuci puszi, simi, ölelés. Semmi ! soha ! senkitől ! Számomra ez a legborzasztóbb érzés ! Aztán 17 éves, amikor anyukája elköltözik, otthon hagyva lányát egyedül. Kilenc évig Jubilee ki sem mozdul házukból, végül már nem is tud elszakadni a háztól fóbiái miatt. Azonban anyukája, aki a kiadásait eddig fedezte, meghal , így kénytelen a lány munka után nézni, hogy eltartsa magát. Nem egyszerű megtenni az első lépéseket vissza a való világba és az Író ezt nagyon jól érzékelteti velünk. Jubilee-vel vagyunk ahogy lépésről lépésre halad .
Eric a másik főhős, elvált, egy tizenéves lány apja. Legjobb barátja  és felesége balesetben elhunynak és fiukat Eric fogadja örökbe. Aja 10 éves. Okos, érzékeny gyerek de szülei halálát nem dolgozta fel , ebből adódóan lesznek is problémák vele. Eric próbálkozik, próbál jó apja lenni mindkét gyereknek, de természetesen nem könnyű! Hogy mennyire nem, azt meg is ossza velünk olvasókkal. És ez nagyon jó !
Három szereplőnk először a könyvtárban fut össze. Aztán a kórházban..... Aztán nap , mint nap.
A különböző lelki problémákból kapunk rendesen egy jó nagy csokorral. Minden szereplőnek van bőven belőlük. De velük vagyunk, ahogy szép lassan jobbá válnak a dolgok.
A történet romantikus, ebből adódóan a végén örülünk, de ennek így is kell lenni ennyi szívás után !

Az egész könyv alatt azon dösmörögtem magamban, hogy hogyan nem talált ki valamit a lány anyukája , hogy megölelgesse a lányát !!! Ezt nem tudom neki megbocsátani, még ha volt is rá utalás arra mennyire rosszul érezte magát Jubilee anyja ! de könyörgöm 6 éves gyerek !
Van még más is , akinek bűntudata van az elmúlt dolgok miatt, de most Ő is próbálja ezt helyre hozni. Segít, ahol csak tud.
Minden szereplőt szerettem, kivéve az anyukát ! Mindannyian hibáztak, de próbálták helyre hozni azokat több kevesebb sikerrel.
A történet és az szereplők nagyon szerethetőek !!! Olvassátok el, ha romantikára vágytok, de nem full rózsaszínben nyomva ! Nem fogjátok megbánni !
Még valami amit majd elfelejtettem : remek szösszenetek vannak benne, amiken jókat lehet derülni !
Mindenkinek ajánlom , nemtől,életkortól függetlenül !

http://konyvmolyokvilaga123.blogspot.hu/2017/08/colleen-oakleykarnyujtasnyira-ertekeles.html

2017-08-23 16:59:26
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,Madridban nemigen ölik egymást az emberek" - Susanát mégis holtan találják. A lányt az esküvője előtt kínozták meg brutálisan, ugyanolyan módszerrel, ahogy a húgát is meggyilkolták hét...
Fordította: Frei-Kovács Judit
Felkeltette a kíváncsiságomat, sőt mi több, megdöbbentett, amikor megtaláltam Damian Baxter levelét a számlák, a köszönőlevelek és a jótékonysági felkérések özönében, amely minden...
Fordította: Szigeti Judit
Egy szerelemmel és veszteséggel teli élet földrészeken és óceánokon átívelő története. A hét nővér-sorozat felejthetelen, befejező kötete.
Fordította: Pejkov Boján
Van, hogy nem rajtunk múlik, merre visz az élet... Miután Beverly hatéves kisfiával, Tommie-val együtt elmenekült bántalmazó férje elől, megpróbál új életet kezdeni egy eldugott kisvárosban....
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ