Jeffrey Archer - Becsületbeli ügy
Megjelenés ideje: 2016
ISBN: 9789636431440
456 oldal
Ára: 3490 Ft
E-könyvben is
Becsületbeli ügy
Fordította: Rácz Péter
1966. Brezsnyev rejtélyes utasítást ad a KGB-nek: egy hónap alatt kerítsék elő Rubljov egyik festményét, az úgynevezett cári ikont. Senki sem sejti, hogy az ikonba annak idején fontos dokumentumokat rejtettek el, amelyek döntő fontosságúak lehetnek az Egyesült Államok és a Szovjetunió kapcsolatát illetően. A fiatal, ambiciózus és kegyetlen Romanové a feladat, hogy az akciót vezesse. Vele kerül szembe Adam Scott, egy angol fiatalember, aki apjától mindössze egy lezárt borítékot örökölt. A benne lévő irat alapján viszont hozzájuthat egy felbecsülhetetlen értékű műtárgyhoz, amely tisztázhatja apját a súlyos vád alól, miszerint a nürnbergi perek idején öngyilkossághoz segítette Göringet.
Jeffrey Archer (Clifton-krónika, A szerencse fiai, Kettős mérce, Tökéletes másolat) lebilincselő regényében lélegzetelállító kalandok, titkosszolgálati akciók, árulások és kegyetlen üldözések követik egymást.
Az egyik legismertebb angol író 1940-ben született Londonban. Könyvei 270 millió példányban keltek el világszerte. Angol főrendként regényeiben bennfentesként, kiváló stílussal ír az arisztokrácia életéről, előkelő bentlakásos magániskolákról, az ott uralkodó fegyelemről, diákéletről.
Fordította: Tolvaj Zoltán
,,A világ valóban beteg. Erőszakhullám söpör rajta végig, akár egy vírus, és mindenkit megfertőz, aki kapcsolatba kerül vele." Egy forró nyári napon Elena Blanco felügyelő, a Speciális...
Fordította: Pejkov Boján
Még egy tiszteletes jóravaló lánya is hibázhat olykor... Charlotte Lamb pedig súlyos árat fizet egyetlen zabolátlan pillanatért. Hogy elkerülje a kíváncsiskodó és pletykára éhes ismerősök...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ